Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Els Hoste Coördinator Vrouw
Emilie Theuninck Coördinator Vrouw

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
PAUL BULCKAERT Man Voorzitter
LOUIS MASUREEL Man Secretaris
KATRIEN KEPPENS Vrouw Bestuurder
TINE VAN DEN WOUWER Vrouw Bestuurder
VEERLE VANTHUYNE Vrouw Bestuurder

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

1

Kernactiviteiten

Wij stellen ons tot doel om aangepast spelmateriaal ter beschikking te stellen van elk gezin, elke klas of leefgroep met kinderen/jongeren/volwassenen met een beperking, (tijdelijke) ontwikkelingsvertraging of een specifieke onderwijsbehoefte. Dit houdt concreet in dat we speelgoed en spellen uitlenen, alsook speel- en snoezelruimte ter beschikking stellen in ons eigen gebouw. Om zorg op maat te kunnen bieden passen wij zelf ons spelmateriaal aan waar nodig of gewenst. Hierbij vertrekken we steeds van de vraag van onze leden. Ook passen we privé-spelmateriaal aan van onze leden indien deze vraag wordt gesteld. In onze dagelijkse werking geven wij de kans aan jongeren/volwassenen met een beperking om bij ons te werken als vrijwilliger of als stagiair. Hierbij voorzien we ook de nodige begeleiding. Om bekendheid te geven aan onze werking en aan de nood aan aangepast speelgoed voor onze doelgroep, ontvangen wij tijdens klasbezoeken jaarlijks honderden leerlingen en studenten uit verschillende scholen in de regio.

Actiegebied

Regionaal

Lid van volgende koepels en/of netwerken

Naam lidmaatschap Beschrijving
Vlaams Overleg Speel-o-theken vzw www.spelotheken.be

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad

Extra documenten


Cookie policy