Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Fonds Don Bosco Youth-Net

Beschrijving

Don Bosco Youth-Net is een internationaal Don Bosco netwerk, actief binnen Europa in meer dan 15 landen. Dit netwerk organiseert o.a. trainingscursussen, uitwisselingsprojecten, seminaries rond mensenrechten en vluchtelingen, en zo veel meer. Hierdoor wordt een uniek aanbod gecreëerd voor jongeren om over de eigen landsgrenzen heen in contact te treden met anderen en zo het beste in zichzelf naar boven te halen.

Doel

Het Fonds Don Bosco Youth-Net wil jongerenprojecten van Don Bosco steunen in heel Europa. Dankzij dit fonds kunnen jongeren een leerrijke ervaring opdoen in een Europese context en kan er een kwaliteitsvolle vorming en ondersteuning aangeboden worden aan de kernvrijwilligers.

Cookie policy