Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Solidariteitsfonds

Beschrijving

Jongeren kunnen aan het Solidariteitsfonds een tegemoetkoming vragen in de deelnameprijs van Don Bosco-activiteiten waaronder animatorcursussen­ en internationaal vrijwilligerswerk. Ondanks dat Don Bosco het inschrijvingsgeld bewust laag houdt, kan het zijn dat het bedrag te hoog is voor jongeren met financieel minder kansen. We zijn ervan overtuigd dat alle jongeren de kans verdienen om deel te nemen aan projecten van Don Bosco zodat ze met vorming en engagement kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Dankzij het Solidariteitsfonds kunnen jongeren met financieel minder kansen toch deelnemen aan de activiteiten die Don Bosco organiseert.

Doel

Aanleggen van een fonds die jongeren met minder kansen toch de mogelijkheid geven deel te nemen aan Don Bosco projecten.

Cookie policy