Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Tutorat

Beschrijving

Een dynamisch internetplatform www.innovation-education.be: - Meer dan 1000 innoverende en originele educatieve projecten. -Projecten van heel de Federatie Brussel-Wallonië. -De grootste Franstalige database van Europa -Handige fishes en videos -Een gemeenschap van gemotiveerde medewerkers. - Een waardering voor opvoeders. -Uitwisselingen tussen onderwijsinstellingen. Een dag van ontmoetingen, uitwisselingen, en waardering voor dynamische pedagogische projecten: -Gemeenschappelijk gedragen projecten door onderwijzers en hun leerlingen. -7 edities sinds 2006: 5 gewijd aan het secundaire onderwijs en 2 aan het lager onderwijs. -Elk jaar worden meer dan 150 projecten geïdentificeerd. -8 prijzen uitgereikt aan projecten erkend door het publiek en een jury van experten. -In 2014 waren er 645 deelnemers en bijna 500 de voorbije jaren. -In 2014 waren 48 scholen geselecteerd en meer dan 50 projecten gerepresenteerd.

Doel

Jaarlijks event, het forum heeft als doelstellingen: -onderwijsinitiatieven valoriseren. -De openheid van scholen aanmoedigen en samenwerkingen creëren. -Het promoten van participatieve uitwisselingen. -Het valoriseren van een kennisoverdracht op een andere manier. -Het ontwikkelen van kennisuitwisseling -Een simpele tool beschikbaar stellen, die leeft en toegankelijk is voor iedereen op het internet. Om te kunnen raadplegen en je te laten inspireren voor komende projecten.

Cookie policy