Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

magazine Buna

Beschrijving

In het magazine Buna, dat 5 keer per jaar verschijnt, komen er naast activiteiten ook actuele thema' s aan bod in verband met Roemenië, Europa of de relatie tussen Roemenië en België. Verder besteden we aandacht aan het thema integratie en inburgering, de Roemeense cultuur en toerisme naar Roemenië. Op die manier wil Buna niet alleen informeren, maar ook vooroordelen t.o.v Roemenen en Roemenië wegwerken.

Doel

Door middel van het magazine informeert ADR-Vlaanderen haar leden, partners en andere geïnteresseerden over haar activiteiten en actuele onderwerpen. ADR-Vlaanderen wil met Buna ook vooroordelen t.o.v Roemenië en Roemenen aanpakken, want onbekend is vaak onbemind.

Cookie policy