Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

fietsen voor zorg in Roemenië

Beschrijving

Er vindt een fietsreis plaats in juni en september van telkens een week. Het is een sportieve vakantie, maar tegelijkertijd ook een leerrijke ervaring. De reis stopt namelijk op verschillende plaatsen waar lokale ADR-groepen projecten rond thuiszorg hebben. Dit gaat meestal gepaard met Roemeense media-aandacht. Op die manier probeert ADR de langetermijnzorg en thuiszorg in Roemenië op de politieke agenda te zetten om zo te komen tot structurele oplossingen.

Doel

Het doel van de fietsreizen is om aandacht te vragen voor beter langetermijnzorg en thuiszorg in Roemenië. Tegelijkertijd zijn de fietsreizen bedoeld om Vlamingen de reële situatie in Roemenië te laten zien en (fiets)toerisme in Roemenië te promoten.

Cookie policy