Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Bridging the Digital Divide

Beschrijving

Refurbishing van gebruikte computers en deze ter beschikking stellen van socio-educatieve projecten in zich ontwikkelende landen

Doel

Close the Gap is vooral actief in Afrika, maar ook in andere ontwikkelingslanden in Zuid-Oost-Azië en Zuid-Amerika.De organisatie ondersteunt vooral projecten in de socio-educatieve sector, zoals scholen, universiteiten, ziekenhuizen en andere programma's die zich bezig houden met het verbetren van educatieve en informatieve diensten. Hoe divers de projecten ook mogen zijn, ze hebben een ding gemeenschappelijk: ze zijn erop gericht om zowel het individu als de gemeenschap vooruit te helpen binnen het kader van sociaal onderwijs.

Cookie policy