Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Stuur je Toekomst

Beschrijving

Het bezit van een rijbewijs is nodig om werk te vinden, maar een rijbewijs halen is geen eenvoudige opdracht voor mensen zonder netwerk. Er zijn veel drempels: geld voor de rijschool, geen auto om te oefenen, niemand die kan optreden als rijbegeleider. Avansa wil vrijwilligers (rijbegeleiders of rij-buddies) in contact brengen met mensen die een rijbewijs willen halen en stelt een auto ter beschikking. Het project maakt de kloof tussen het theoretisch en praktische rij-examen kleiner.

Doel

Doel 1: Een significant aantal deelnelmers matchen met een rij-buddie en helpen om een rijbewijs te halen. (Streefcijfer: 25 deelnemers, 25 rij-buddies). Doel 2: Een aantal potentiele partners overtuigen van de zinvolheid en de haalbaarheid van het project, en concrete stappen zetten naar schaalvergroting en verankering begin 2023.

Cookie policy