Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

TADA’s indirecte impact

Beschrijving

Tal van individuen vertelden ons dat hun ervaringen op onze zaterdagschool/onze verhalen hen begeesterden. Velen lanceerden vervolgens initiatieven geïnspireerd op TADA. Bijvoorbeeld, “VZW TAJO“ is net als “Ikigai – L’école du samedi” een non-profit organisatie die geïnspireerd is op TADA en IMC Weekendschool. Beide initiatieven zijn totaal onafhankelijk. Er is wel informele samenwerking. We wensen de initiatiefnemers te Gent en Bordeaux alle succes!

Doel

We hopen om – net als IMC Weekendschool dat al jarenlang doet in Nederland – in België bij te dragen aan een iets grotere beweging richting méér betrokkenheid van de burger/het bedrijfsleven bij het onderwijs van onze maatschappelijk kwetsbare jeugd.

Cookie policy