Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

TADA's weekendscholen

Beschrijving

Op TADA’s weekendscholen in Molenbeek, Sint-Joost-ten-Node, Anderlecht en Schaarbeek ontdekken tieners zichzelf en de maatschappij dankzij plezante praktijkles van bevlogen professionals, bijvoorbeeld van rechters, verpleegkundigen, koks of mecaniciens. Via vakken als een introductie tot recht, geneeskunde of mechanica, krijgen deze tieners een inkijk in wat ‘later’ zoal in petto heeft, zodat ze de relevantie van leren en ‘je best doen, voor later’ beter begrijpen.

Doel

TADA’s hoofddoel is om in Brussel directe impact te hebben op meer dan duizend maatschappelijk kwetsbare tieners door intense, buitenschoolse activiteiten te organiseren waarbij de (leer)lat hoog ligt, terwijl ook het welbevinden van het kind bevorderd wordt.

Cookie policy