Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Create Your Future

Beschrijving

het project bestaat uit vier fases. Eerst gaan we met de jongeren aan tafel zitten om te horen welke problemen er heersen. Daarna gaan we op basis hiervan tijdens de tweede fase een podcast opnemen met een special guest die antwoorden en inspiratie kan geven aan de jongeren die dit nodig hebben. Tijdens de derde fase bedenken we samen met de jongeren mogelijke oplossingen voor dit probleem. Ten slotte tijdens fase 4 gaan we actie ondernemen en een reflectie houden over hoe we te werk zijn gegaan. Hierna start het hele proces opnieuw maar deze keer voor iets anders.

Doel

Jongeren de verantwoordelijkheidszin geven om persoonlijke of collectieve problemen of doelen op een constructieve manier aan te pakken.

Cookie policy