Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

kunstenaars op residentie

Beschrijving

Het werk van (podium-)kunstenaars speelt zich voornamelijk af in een stedelijke omgeving. Ze hebben vaak ook niet de financiële middelen om op vakantie te gaan. p l a y g r o u n d s is wil hen de gelegenheid bieden om zich enerzijds tefocussen op het ontwikkelen van hun artistiek werk. Hiervoor kunnen ze gebruik maken van de oefenruimte. Andzijds biedt p l a y g r o u n d s hen ook de mogelijkheid om tot rust te komen daar deze oefenruimte gelegen is in een landelijke omgeving. Ze kunnen genieten van de tuin en de boomgaard. In ruil hiervoor kunnen ze deelnemen aan het vrijwilligerswerk (appeloogstfeest, tuinwerkdagen, concert/voorstelling....) van p l a y g r o u n d s waarbij er een uitwisseling en ontmoeting ontstaat tussen de lokale omgeving en kunstenaars

Doel

p l a y g r o u n d s wil kunstenaars de mogelijkheid bieden om gratis op vakantie te gaan in een landelijke omgeving.

Cookie policy