Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

appeloogstfeest

Beschrijving

Het appeloogstfeest is reeds een jaarlijkse traditie, ondertussen al 9 jaar, en is een prachtige smeltkroes tussen kinderen, oma’s en opa’s uit de buurt, collega’s, kunstenaars, de buren, ouders van op school… Het is deze vibe van samen in de natuur werken die het fundament vormt voor p l a y g r o u n d s. Het wij/zij verhaal overstijgen, mensen van Lede en omstreken kunstenaars laten ontmoeten van over de hele wereld en beseffen dat ze elkaar heel wat te vertellen hebben. Dit over-bruggen van mensen via de natuur is de grote drijfveer van p l a y g r o u n d s en iedereen die er mee aan bouwt.

Doel

het creeëren van een gelegenheid waarbij kunstenaars en niet-kunstenaars elkaar ontmoeten. Het leveren van een tegenprestatie in ruil voor een residentie.

Cookie policy