Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Antwerpen-banjul-challenge-2019 Orthopeet Gabriel in Banjuli

Beschrijving

Sponsoring De sponsoring is opgezet is kleinere onderdelen om voor iedereen een passend budget te vinden, want vele kleine bedragen maken ook uiteindelijk ook een groot bedrag mogelijk. Het inschrijfgeld, de auto, reis- en verblijfskosten, en terugreis worden al snel begroot op 6.000€ per team. Sponsoring kan direct in de vorm van donaties, of bijvoorbeeld via belettering op de auto. Sponsoring per km 1,00 €/km traject ca. 7.000 km Brandstof 25,00 €/stuk ca. 40 jerrycans nodig Reclame stickers op auto 250,00 €/stuk prijs VANAF Broodnodige vrije giften ??,?? € alles helpt Sponsorgelden kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer BE46 0018 5629 2636 ten name van International Helps Gambia, onder vermelding van Brusubi Challenge 2019. Namens de mensen in Gambia, namens de organisatie en namens ons, willen wij u op voorhand hartelijk danken voor de getoonde interesse en sponsoring!!

Doel

Nou…. Het avontuur gaat nu echt beginnen!! We waren met onze VZW International Helps Gambia natuurlijk al zeer druk met diverse projecten in Gambia, maar nu hebben we het AVONTUURLIJKE aan het barmhartige kunnen koppelen. We leggen het u hieronder uit: Banjul (Gambia), orthopedische kliniek In Gambia hebben we recent kennis gemaakt met de enige orthopedische kliniek in heel Gambia. Gabu en Marrow werken hier met tweedehands prothesen en rolstoelen vanuit Europa en worden vakkundig aangepast voor de lokale mindervaliden. De kliniek moet hoognodig gerenoveerd worden, de werkplaats beter uitgerust, en het ontbreekt vooral aan goede gereedschappen. Echter de aanvoer van prothesen en rolstoelen loopt behoorlijk achteruit…. Gentbrugge (België), Alexander Orthopedie Vincent Alexander is een gerenommeerd orthopeed en heeft zijn eigen kliniek in Gentbrugge, en heeft via onze stichting een zeer grote hoeveelheid prothesen gedoneerd, die hun weg naar Gambia reeds gevonden hebben. Vincent is zeer betrokken en helpt onze stichting op meerdere vlakken, en staat garant voor een verdere promotie bij zijn vakbroeders…. http://www.alexander-orthopedie.be Ravels (België), VZW Helping Hands Cor de Bresser is voorzitter van deze stichting, en zij organiseren jaarlijks een sponsorrit van België naar Gambia via de Dakar, te weten de Antwerpen-Banjul Challenge. Dit jaar start de challenge op 5 oktober en wij doen mee!!! We hebben ons project aangemeld als goed doel, en een ieder kan nu (mee)sponsoren… Enerzijds kan er gekozen worden als team mee te rijden (let op: beperkte inschrijving), anderzijds kunt u onze auto(`s) sponsoren, welke in Gambia voor het goede doel zullen worden geveild…… https://www.antwerpenbanjul.com

Cookie policy