Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Kerst in Winterwonderland

Beschrijving

Kerst in Winterwonderland is een grote show met veel randactiviteiten in GC Den Hoek (Kortenaken) op 23 december 2018. Buiten de aanwezigheid van de prinsessen, prinsen en andere speciale gasten, zijn er verschillende randactiviteiten die perfect zijn om de kinderen een leuke namiddag te doen beleven. Kijken naar een leuke show, samen zingen met de prinsessen, op de foto gaan met hen met de mogelijkheid om deze foto’s mee naar huis te nemen, een tombola met leuke prijzen, een speciaal bezoek in de loop van de dag, enzovoort. Er komen zelfs gevleugelde gasten langs!!! Uiteraard is ook hier een foto mogelijk. De kost van deze dag van 13u tot 20u is 27,50 per persoon. In deze 27,50 zit er tijdens de hele periode warm eten en drinken bij in en een gratis tomboladeelname. Verder zit er voor de kinderen nog een extraatje bij, namelijk bij aankomst een gratis zakje chips, een gratis zakje snoep en een voucher voor een gratis fotomoment gedurende de dag.

Doel

Geld inzamelen om een goed doel te steunen en om gezinnen met (terminaal) zieke kinderen een leuke daguitstap of langere trip te bezorgen om hun leed even opzij te duwen

Cookie policy