Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Schützhaftlinge, Im Zwang für das Reich,

Beschrijving

Een dag van reflectie en uitwisseling van ideeën brengen, voor de deelnemende studenten van de Artesis Plantijnhogeschool en de Haute Ecole Libre mosane. Als referentiepunt bieden ze CEGESOMA en de ondersteuning van de Koning Boudewijn Stichting. Een nationaal en internationaal symposium georganiseerd in Antwerpen op zaterdag 30 maart 2019.

Doel

Het woord verlenen aan een nieuwe generatie historici, auteurs, journalisten, psychologen afkomstig uit landen die zoals het onze een heropleving beleven van autoritaire en populistische nationalistische bewegingen, die zichzelf betrouwbaar en attractief voordoen. Voor de jongere generaties wordt onze maatschappij zo ondoorzichtig.

Cookie policy