Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Klimaatcoöperatie Klimaan cvso

Beschrijving

In mei 2019 hebben we de coöperatieve vennootschap Klimaan cvso (erkend als Coöperatieve Vennootschap en als Sociale Onderneming) opgericht. De coöperatie realiseert investeringsprojecten voor en door burgers. Elke burger kan coöperant worden door één aandeel aan te kopen (een ‘Klimaandeel’). Met dit kapitaal realiseert de coöperatie duurzame projecten: - We plaatsten reeds zonnepanelen op het dak van het gemeentehuis en de bib van Bonheiden. Klimaan cvso zorgt mee voor de installatie van de zonnepanelen en voor de nodige verzekeringen, onderhoud en opvolging, zodat het rendement optimaal is. - We organiseren een samenaankoop PV: als vertrouwenspersoon tussen installateur garanderen wij een hoge kwaliteit aan een scherpe prijs. Hierbij beogen we tevens een maatschappelijke meerwaarde.

Doel

Duurzame investeringsprojecten realiseren voor en door burgers

Cookie policy