Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Jongerenwerking de Maretwijg

Beschrijving

‘De Maretwijg’ is de naam van de jongerenwerking binnen 'de Maretak vzw' met een eigen werking…voor jongere mensen tot de leeftijd van (ongeveer 35 j.) met chronische pijn! Aangezien jonge mensen die met chronische pijn leven andere behoeften en problemen ervaren dan wat oudere lotgenoten werd deze jongerenwerking tot stand gebracht. Door het organiseren van meer gepaste activiteiten, eigen aan jongere mensen, krijgt de jongerenwerking een eigen karakter om zo elkaar beter te leren kennen, te steunen en een hechte groep te vormen.

Doel

Jongere mensen met chronische pijn kunnen steun en begrip vinden bij elkaar door dezelfde problematiek bespreekbaar te maken

Cookie policy