Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Zelfredzaamheid

Beschrijving

Hoe ga je met de trein naar school? Waar moet je zijn voor werk? Hoe kun je een betaling verrichten? Bij wie kun je aankloppen als er een probleem is? Het zijn maar enkele van de vele zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn. Maar als je doof of slechthorend bent en uit een ander land komt worden eenvoudige dingen soms een hele uitdaging. Daarnaast brengen we de mensen in contact met lotgenoten zowel anderstalig als Vlaams. Zo kunnen ze hun netwerk uitbreiden en een sociale vriendenkring opbouwen. Dat versterkt hun positie in onze samenleving.

Doel

Mensen minder afhankelijk maken van hulp van anderen door met hun dagdagelijkse dingen te doen en hen te laten ervaren hoe het dagelijks leven in Vlaanderen (België) er aan toe gaat..

Cookie policy