Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

SNS Sport Na School VTI

Beschrijving

Wij bieden kwaliteitsvolle inspirerende Multi SkillZ sportsessies aan in een lokale school VTI Aalst aan de eerste en tweede graad secundair in samenwerking met Aalst Sport en de school om de leerkrachten (als vertrouwenspersoon) te inspireren. De leerlingen worden op deze manier ook warm gemaakt voor de sport na school MULTI SKILLZ activiteiten op dinsdag en donderdag in hun school (via SNS pas).

Doel

Wij willen zo veel mogelijk jongeren die de weg naar een sportclub of naschoolse activiteit nog niet gevonden hebben of niet kunnen bekostigen de mogelijkheid bieden van ook te kunnen genieten van een kwalitatief beweegaanbod waar niet 1 sport centraal staat maar alle vaardigheden worden verworven om beweegplezier te beleven in alle sporten en daar bovenop nog vaardigheden te oefenen voor het leven in een veilige omgeving op school.

Cookie policy