Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

SPORTWIJK SCHOTTE

Beschrijving

Sport vlaanderen, Aalst en de 3 lokale sportclubs financieren dit project voor de komende 5 jaar om sport als middel in te zetten samen met andere lokale partners en aanbieders uit andere sectoren(huiswerkbegeleiding, kunst en cultuur, welzijn ...) om sociaal een sterk duurzaam aanbod neer te zetten rondom de site Schotte.

Doel

Streven naar vitalere sportclubs door het opzetten van een samenwerking tussen verschillende sportclubs alsook met lokale organisaties uit andere sectoren (jeugd, cultuur, welzijn, onderwijs, ...) Professionaliseren van min 3 lokaal erkende sportclubs die hun aanbod samen afstemmen op de noden van de bevolking en van de clubs om zo een veelzijdige mooie duurzame sportwijk te creëren met oog op integratie en zelfontplooiing .

Cookie policy