Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

"Land van de Aarde"

Beschrijving

Het Land van de Aarde is een stuk landbouwgrond van 5000 m² dat we aan de Aarde (terug)schenken. we creëren zo een plaats waarbij we actief samenwerken zodat de Aarde er aan vruchtbaarheid wint met een groeiende diversiteit aan planten en dieren. Het Land van de aarde is toegankelijk voor éénieder die er in verbinding met elkaar en de natuur wil leren, werken of in rust vertoeven. Dit met respect voor haar eigenaar: de Aarde.

Doel

Word jij ook vierkante meter of peter van het "Land van de Aarde" ? Dankzij jouw schenking zal dit land in de toekomst aan de Aarde toebehoren ! We nemen een positieve impact voor de Aarde als uitgangspunt: het stuk grond zal voor 2/3 aangeplant worden met bomen, hagen en struiken met een groeiend aanbod aan voedsel en schuilplaatsen voor de lokale dierenwereld. Op het land wordt een ecologische en herstellende vorm van landbouw gedemonstreerd. We tonen hiermee graag aan dat landbouw verrijkend kan zijn voor zowel de mensen, als de dieren en de Aarde. Bovenal wordt het Land van de Aarde een plek waar je in rust kan vertoeven. Voel je welkom !

Cookie policy