Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

WK Dubai : sponsoring atletiekjaar 2019

Beschrijving

David Delespesse, Belgian Bladerunner, heeft de limieten behaald voor het WK van Dubai in november 2019.Hij vertegenwoordigt België in de categorie T62 (amputatie onderbenen) Het atletiekjaar 2019 wordt geschat op 13 000 €. Er is geen tussenkomst door de staat dus moet alles zelf bekostigd worden. Wij zoeken als VZW sponsors gezien we bij bedrijven steeds het antwoord "niet voor individuele sponsors" krijgen. Het doel is de Paralympics volgend jaar in Tokio. Dit zit binnen de mogelijkheden mits hij de nodige fondsen vindt dit jaar en volgend jaar.

Doel

13 000 € voor het seizoen van 2019 in aanloop en met het WK in Dubai waarvoor de limieten behaald werden en voor seizoen 2020

Cookie policy