Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Lezingen, vormingen, workshops, permanente ondersteuning

Beschrijving

Uniek t.o.v. andere vormingstrajecten is dat wij vanuit de praktijk ervaringsgerichte methodieken kunnen overbrengen. Door speelse communicatie kan iedereen leren om op een creatieve en andere manier contact maken.Contactclowns in de Zorg NeuzeNeuze inschakelen in de totale zorgbenadering van de cliënten/bewoners draagt bij tot hun levenskwaliteit. Door begeleiders hierbij te betrekken via overleg verhoogt de kwaliteit van de zorg. Deze geïntegreerde aanpak maakt dat de energie stroomt in het hele ‘huis’. Dat voelt iedereen !

Doel

We bieden meermaals per jaar vorming en workshops aan onze contactclowns, dit zowel van clownerie als kennis van de doelgroepen mensen met dementie en personen met een verstandelijke beperking. Dit doen we door ontmoetingsmomenten en teambuildings te organiseren. Daarnaast willen we aan personeel die in zorginstellingen werkt onze kennis van belevingsgerichte methodieken overbrengen door het geven van lezingen en vormingen.

Cookie policy