Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Heraanleg bovenhof

Beschrijving

In samenspraak met Natuurpunt en na onderzoek door boomspecialisten moesten een aantal waardevolle bomen drastisch gesnoeid of zelfs gekapt worden. Ook voor een dertigtal oude populieren was omhakken de enige weg, met een lege vlakte midden in het bos tot gevolg. Tegelijk schept deze tegenvaller nieuwe kansen. We willen van de Bovenhof een bijzondere plek maken voor rust, ontmoeting en inspiratie. Er zijn mooie plannen om doorheen het bos verschillende zones te creëren waar je de seizoenen kan ervaren, stilte beleven, inspirerende teksten vinden, een groepsgesprek voeren,… Er zal een wandelpad aangelegd worden dat ook voor rolstoelgebruikers toegankelijk is. Het wordt een mooie opwaardering van dit prachtig stukje natuur

Doel

Opwaarderen oude kasteeltuin tot ecologisch wandel en natuurpark

Cookie policy