Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De linde

Beschrijving

Heel wat mensen zijn op zoek naar rust voor enige tijd. Als dat dan kan gebeuren in een beschermende omgeving is dat fijn. De Linde wil zo’n plek bieden waar mensen ruimte krijgen om op adem te komen, om zichzelf op het spoor te komen, en waar ook samenleven kan geoefend worden. Gasten beschikken over een individuele kamer en delen samen de leefruimte en de keuken. Een groep vrijwilligers zorgt samen met de leefgemeenschap van Hof Zevenbergen voor een gastvrij onthaal. We zijn aanwezig, maken tijd voor een tas koffie of een gesprek. Soms gaan we mee op zoek naar toekomstgerichte oplossingen. De natuur, de rust, de gebedsomgeving, de aanspreekbaarheid van medewerkers, het zijn troeven die dit huis heel bijzonder maken. De verbouwing van deze oase heeft een flinke hap uit ons budget genomen, dus financiële steun is welkom.

Doel

Ombouwen vroegere boswachterswoning, bij het kasteel, tot kleinschalig gastenverblijf.

Cookie policy