Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Eén gezin, één laptop

Beschrijving

De coronacrisis toont aan hoe belangrijk het is dat elk gezin beschikt over minstens één laptop en een goed werkend, betaalbaar internet. Een laptop biedt kinderen de kans om onderwijs te volgen. Voor ouders betekent een laptop toegang tot essentiële diensten. We sensibiliseren de studenten over het thema en geven hun de opdracht om kinderen ook online oefenkansen aan te bieden en ouders wegwijs te maken in het digitale educatieve aanbod.

Doel

Dit project kadert in onze ambitie van gelijke kansen en sociale grondrechten. Kompanjon werkt aan dat concrete doel door samen te werken met lokale overheden, bedrijven en specifieke projecten rond digitale inclusie.

Cookie policy