Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Opvang verwaarloosde dieren in De Streek en begeleiding van kinderen, jongeren en volwassnen die het moeilijk hebben.

Beschrijving

De Streekboerderij is en sociaalecologisch project en erkende zorgboerderij. We begeleiden de deelnemers door hen te leren zorgen voor dieren en natuur op een kleine boerderij. De deelnemers kunnen leren omgaan met en zorgen voor dieren zoals pony’s, honden, katten, kippen... Het is een plaats waar we samen tot rust komen en ruimte krijgen om te zijn. wie vangen we op: kinderen en jongeren die porblemen hebben op school. Mensen met psychische kwetsbaarheid die tot rust willen komen. Mensen met beperking, autisme, enzovoort die een zinvolle dagbesteding willen.

Doel

We vangen pony's, schapen, kippen, honden en katten op. De deelnemers leren om voor de dieren te zorgen in de Zorgboerderij.

Cookie policy