Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Wijland

Beschrijving

Eigen creatie De productie Wijland is een eigen creatie. De vereniging ging een alliantie aan met het gelegenheidskoor van vrijwilligers, personen met dementie en hun mantelzorgers geleid door Het verhaal: Het stuk speelt zich af in 1973. De gezinsleden van de boerenfamilie Vermicelli komen samen in het ouderlijk huis. Sommige zijn ‘nog niet van straat geraakt’ en wonen nog thuis. Het is de dag van de herdenking van de dood van de moeder, traditioneel is er een eucharistieviering en een maaltijd. Maar de samenkomst loopt niet van een leien dakje. En dan is er ook nog het mysterie van de dood van de moeder... Begin de jaren ’70 was de tijd van de Vietnamoorlog, de race naar de ruimte en de maan, de film over een meeuw… en natuurlijk muziek. Een aantal liederen van Will Tura, Paul Severs, Ann Christie, Boudewijn De Groot zijn ingeschreven in het verhaal en gebracht door het Wijlandkoor. Wijland, Voorstelling wordt op aanvraag gebracht: info bij vzwspeling@gmail.com of 0485 478946. www.vzwspeling.be

Doel

theatervoorstelling

Cookie policy