Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

BEDELING VAN KLEDING EN BENODIGDHEDEN VOOR KINDEREN

Beschrijving

NASCI opent de deuren drie halve dagen per week of via persoonlijke afspraak (tijdens de pandemie) voor bedeling van levensnoodzakelijke spullen aan de moeders die zijn ingeschreven. Wij voorzien kledingpakketten per leeftijd en geslacht, luiers en verzorgingsproducten voor moeders en baby's, melkpoeder voor de kleinsten en ook speelgoed. Voor zwangere vrouwen in nood voorzien wij speciale pakketten met de benodigdheden voor de bevalling en de eerste weken van hun kleintje. NASCI hangt volledig af van de vrijgevigheid en zin voor solidariteit van gezinnen, bedrijven en sociale organisaties. Alles wat wij geven hebben wij ofwel in natura gekregen of via een financiële gift kunnen aankopen.

Doel

NASCI beoogt het verlichten van de zorgen van kansarme moeders door het verstrekken van (een deel van) de allernoodzakelijkste benodigdheden voor het grootbrengen van hun kinderen. NASCI hoopt hiermee ook de druk die op kansarme kinderen rust te verlichten. Opgroeien in armoede is immers nefast voor de ontwikkeling van een kind. Door in deze gezinnen te investeren investeren we in een betere toekomst, niet alleen voor hen maar voor onze gehele maatschappij.

Cookie policy