Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

BACK TO SCHOOL : ieder kind naar school met degelijk materiaal

Beschrijving

NASCI wil in augustus en september zoveel mogelijk kansarme kinderen kunnen motiveren om met een gerust gemoed naar school te gaan. NASCI verzamelt het hele jaar door degelijk school-materiaal afgestaan door gezinnen. Wij zoeken ook elk jaar sponsors om nieuwe schoolspullen te kunnen aankopen voor de kinderen.

Doel

NASCI wil voluit investeren in opvoeding en onderwijs voor alle kinderen, zeker ook degenen die bij gebrek aan middelen anders verstek zouden laten gaan. De sociale druk op kinderen die oud en/of versleten schoolmateriaal gebruiken is soms verstikkend, zowel voor henzelf als voor de moeders die gebukt gaan onder hun onmacht. NASCI wil kinderen helpen om zich sociaal aanvaard te voelen. Door hen een goed gevoel te geven bij de start van het nieuwe schooljaar hopen we hen aan te sporen om goed voor hun spullen te zorgen en zich in te zetten voor hun school en hun toekomst.

Cookie policy