Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

MAMA'S POWER : vormingsactiviteiten voor kansarme moeders

Beschrijving

Regelmatig nodigt NASCI een aantal van de moeders uit die bij ons ingeschreven zijn om een vormingssessie te komen volgen. In de afgelopen jaren hebben wij tal van deskundigen uitgenodigd of zelf vormingen opgebouwd over onderwerpen zoals gezondheid en hygiëne, gezonde voeding, energiebesparing, de leefwereld (Brussel, België, Europa), huishoudelijk geweld, vrouwenbesnijdenis, eigenwaarde en zelfbeeld en zoveel meer.

Doel

Door de moeders bewuster en beter geïnformeerd te maken trachten wij de gezinssituatie de verbeteren en de kansen van hun kinderen te verhogen. NASCI tracht met de vrouwen te streven naar een beter zelfbeeld en een betere controle van hun situatie; MAMA's POWER spoort hen aan en geeft hen het vertrouwen om zelf opleidingen te volgen, vooral taalonderricht, om hun mogelijkheden tot integratie te verbeteren en om de schoolloopbaan van hun kinderen beter te kunnen opvolgen.

Cookie policy