Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

K. Lyra-Lierse Community Academy: voetbalplezier voor en door maatschappelijk kwetsbare meisjes met diverse achtergronden

Beschrijving

Wekelijkse voetbaltrainingen en geregelde 'street action' tornooien met een focus op meisjes die opgroeien in socio-economisch achtergestelde gezinnen. Uitvalsbasis vormt de KBVB Red Court in Lier. Tevens wordt in de context van dit project een vormingsaanbod ontwikkeld omtrent sociaal-sportieve praktijken. In samenwerking met Stad Lier en met steun van de Koning Boudewijnstichting (Nike Community Impact Fund).

Doel

Sociale en sportieve ontplooiingskansen bieden aan maatschappelijk kwetsbare meisjes Een vormingsaanbod ontwikkelen omtrent sociaal-sportieve praktijken

Cookie policy