Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Soep en fruit op school

Beschrijving

Meer info www.froep.be

Doel

Froep zorgt elke schooldag voor een extra portie gezonds op school. De reststromen van BelOrta – de toonaangevende groente- en fruitcoöperatie van ons land – worden verwerkt tot verse soep en heerlijke fruitsnacks. Froep verzorgt ook de bedeling tijdens het middagtoezicht, op maat van de kinderen en het schoolteam. Froep is gezond, duurzaam, sociaal & plezant. - No food waste: overschot van fruit- en groenteveiling BelOrta - Sociale tewerkstelling: soepkeuken met maatwerk en bedeling met LDE/art.60 - Flankerend zorgbeleid: gezond eten, korte keten, culturele identiteit, klimaat - Inclusief armoedebeleid: elk kind kans op verdoken groenten en fruit - Op maat van de school: levering, bedeling, materiaal, communicatie en opruim - Circulair en duurzaam: van verzamelen grondstof, verwerken, verpakken tot bedelen

Cookie policy