Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Doorstroombegeleiding sociale economie

Beschrijving

Doorstroombegeleiding ondersteunt medewerkers uit de lokale diensteneconomie in hun zoektocht naar een nieuwe job in het normaal economische circuit.

Doel

Met het project 'Doorstroombegeleiding lokale diensteneconomie' zet IN-Z in op de doorstroom van medewerkers uit de lokale diensteneconomie naar werk op de reguliere arbeidsmarkt. Gedurende anderhalf jaar, van 1 juli 2018 tot en met 31 december 2020, geniet IN-Z daarvoor steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF). In die periode wil IN-Z minimaal veertig doelgroepwerknemers uit de lokale diensteneconomie toeleiden naar duurzame jobs. IN-Z zal onder meer nagaan welke mogelijkheden zich aandienen voor doorstroom naar de zorgsector, de horeca, de schoonmaak en lokale besturen.

Cookie policy