Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Noordwerking

Beschrijving

In België spitst Rikolto zich enerzijds toe op het verduurzamen van het aankoopbeleid van voedingsbedrijven en supermarkten. Anderzijds werken we met [email protected] aan een gezond en duurzaam voedingsbeleid voor alle Vlaamse scholen. Verandering gebeurt niet vanzelf. Het gebeurt maar als genoeg mensen in actie schieten. Daarom is Rikolto bovenal een beweging van mensen. Mensen die steun geven, mensen die fondsen werven, mensen die in hun bedrijf, school of organisatie bouwen aan dezelfde droom. Lopen, fietsen, schenken, een actie organiseren,... Rikolto (Vredeseilanden) bestaat enkel dankzij duizenden mensen die hun schouders zetten onder onze droom.

Cookie policy