Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Huis van het Kind Genk

Beschrijving

Musica is partner van Campus O³, erkend als een Huis van het Kind, in Genk. Campus O³ is werkzaam in een multiculturele omgeving met tal van sociale en maatschappelijke uitdagingen, en wil een laagdrempelige ontmoetings-, informatie- en ondersteuningsplek zijn voor alle (aanstaande) gezinnen met kinderen en jongeren. In de opstartfase van Campus O³ en intussen verschillende keren nadien organiseerden we enkele sessies Klankenbad, Muzikale Dialogen voor kinderen van 0 tot 36 maanden en hun ouders. Deze workshop ligt in het verlengde van een geslaagd experiment met niet-Nederlandstalige moeders in 2014. Ook in Genk staat de sociale invalshoek centraal. In het najaar van 2016 werd er een vervolgreeks voor oudere kinderen aangeboden.

Cookie policy