Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

The Musical Gift

Beschrijving

Tijdens midzomerfestival AlbaNova 2018 kregen drie bezoekers de kans om een huiskamerconcert cadeau te doen aan iemand die niet (meer) naar het festival kan komen. Met “The Musical Gift” is opnieuw bewezen dat muziek een prachtig geschenk is voor alle generaties: Dankzij deze actie hebben bewoners van Woonzorgcentrum Dijlehof te Leuven en Seniorencentrum Onze Lieve Vrouw te Bornem mogen genieten van een ontroerend optreden, maar ook een gezin mocht een muzikaal cadeau ontvangen in private kring. Tijdens AlbaNova 2019 wordt dit initiatief hernomen en kunnen opnieuw drie bezoekers een stukje van hun festivalervaring delen. De ontvangers worden in augustus 2019 bekend gemaakt.

Doel

Bezoekers van mizomerfestival AlbaNova krijgen de kans om een huiskamerconcert cadeau te doen aan iemand die niet (meer) naar het festival kan komen. Op deze manier kunnen personen waarvoor de drempels te hoog zijn ook genieten van een klassieke concert: de artiest komt naar hen en doet zelf een extra moeite, in plaats van dat dit verwacht wordt van de ontvanger.

Cookie policy