Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Afrika en ontwikkelingslanden

Beschrijving

Afrika Steun voor (lokale) ontwikkeling in Afrika. Koning Boudewijnstichting als referentiepunt voor filantropie in Afrika. Centraal-Afrika (Congo en Burundi) Projecten op lange termijn ondersteunen in Congo en Burundi. Positieve lokale voorbeelden bekendheid geven. Koning Boudewijnprijs voor Ontwikkeling in Afrika Focus op uitmuntende initiatieven van lokale gemeenschappen die hun ontwikkeling in eigen handen nemen Ontwikkelingslanden Schenkers oplossingen bieden om bij te dragen tot een beter leven voor de bevolking in Azië en Latijns-Amerika.

Doel

Verandering in landen van het Zuiden versterken met goede praktijken, financiële steun en netwerking. Schenkers in Afrika ondersteunen.

Cookie policy