Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Democratie

Beschrijving

BELvue: educatieve activiteiten Vormingsprogramma’s en pedagogisch materiaal ontwikkelen. Partnerschappen met de Gemeenschappen. BELvue: permanent parcours over de geschiedenis van België Interactief en vernieuwend animatiecentrum over de geschiedenis van ons land en zijn democratie. BELvue: tijdelijke tentoonstellingen over thema’s in verband met België/Europa en met de actiedomeinen van de Stichting Tentoonstellingen opgezet en gefinancierd door externe partners. Fonds BELvue Optimaal beheer van het BELvue, zodat het museum een plaats is om geschiedenis en democratie te beleven. Prins Filipfonds Bruggen bouwen tussen gemeenschappen in België.

Doel

Meer vertrouwen in democratie en instellingen door kritische reflectie.

Cookie policy