Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Maatschappelijk engagement

Beschrijving

Leefmilieu – maatschappelijke problemen waarbij dieren zijn betrokken Maatschappelijke rol van (huis)dieren. Verwaarlozing aanpakken. Lokaal engagement Engagement van burgers stimuleren. Betere leefkwaliteit en sociale dynamiek in buurten en wijken. Observatorium van verenigingen en stichtingen Gegevens verzamelen en analyseren. Nieuwe uitdagingen opsporen. Bijdragen tot meer transparantie van de sector in België. Ondersteuning van de burgersamenleving Impact van verenigingen versterken. Fondsen rond dit thema bundelen voor grote projecten. Venture Philanthropy Verenigingen en sociale-economiebedrijven structureel begeleiden om ze te versterken.

Doel

Initiatieven van burgers en verenigingen versterken en in kaart brengen.

Cookie policy