Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Tentoonstelling 200 jaar Harmonie in Heusden (O-Vl)

Beschrijving

De tentoonstelling is vanaf 24 maart 2019 in de H.KRUIS Kerk van Heusden, deelgemeente van Destelbergen in Oost-Vlaanderen, te bezichtigen elke vrijdag, zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur tot 7 april 2019. Andere dagen, uren of begeleiding van groepen kan mits afspraak 0471-93.11.33 of secretaris@kogh.be

Doel

De viering 200 jaar Harmonie Heusden in het daglicht te stellen en wat er is kwaliteitsvol digitaal op te slaan voor het nageslacht, ondertussen ook tonen waarvoor men het DSMG kan inschakelen in verband met streekgeschiedenis. De Harmonie wilt benadrukken dat ook de jeugdige instroom belangrijk is voor het behoud van hun muzikale traditie.

Cookie policy