Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Noordwerking

Beschrijving

Damiaanactie rich zich zowel op educatie, sensibilisatie als op fondsenwerving. Om de onafhankelijke positie te vrijwaren is het beschikken over voldoende eigen financiële middelen van cruciaal belang. De jaarlijkse campagne, tijdens het laatste weekend van januari, vormt het hoogtepunt van de werking. Het netwerk van vrijwillige medewerkers zorgt voor heel wat activiteiten die betrekking hebben op educatie, sensibilisatie of fondsenwerving. Traditioneel sterk in de periode rond de jaarlijkse campagne maar nu ook meer en meer doorheen het ganse jaar. Directe band met de projectwerking wordt uitgebouwd via verschillende types van projectbezoeken.

Cookie policy