Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Circusatelier Locorotondo Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: LOCOROTONDO

Locorotondo - circusatelier in Herentals en Turnhout

Adres
Ernest Claesstraat 34
2200 - Herentals

Oprichtingsjaar
2008

Jongeren - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
014303230

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Locorotondo is een moderne Circusschool... want circus is meer dan balletjes in de lucht gooien of op één wiel rijden. Circussen is een sport, een spel, een manier om je uit te drukken en nog veel meer! Circus is voor iedereen, het is een middel…

MISSIE

Locorotondo is een moderne Circusschool... want circus is meer dan balletjes in de lucht gooien of op één wiel rijden. Circussen is een sport, een spel, een manier om je uit te drukken en nog veel meer! Circus is voor iedereen, het is een middel om expressief bezig te zijn met jezelf en met elkaar. Zowel het lichaam als de geest krijgen een belangrijke plaats. Circustechnieken leren versterkt je zelfvertrouwen en handigheid, zelfkennis en lenigheid, sociale vaardigheden en kracht. Vindt iemand zijn plaats niet in het jongleren, dan zal hij/zij zich misschien wel thuisvoelen in de lucht- of grondacrobatie, of in het evenwicht. Doordat de circusschool zó’n gevarieerd aanbod heeft, is er voor elk wat wils… en niet alleen voor wie gezegend is met een volledig functionerend lichaam of perfect uitgeruste geest. In het circus is er ook plaats voor mensen met lichamelijke of geestelijke beperkingen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy