Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Kodiel vzw Vereniging zonder winstgevend doel Deze organisatie neemt deel aan Music For Life

Officiële naam: THUISLOZENBOERDERIJ KODIEL

Adres
Molenbaan 61
1785 - Merchtem

Oprichtingsjaar
2008

Armoedebestrijding


Telefoon (algemeen nummer)
0478/659 189

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
We bieden een zo groot mogelijke waaier van activiteiten aan, op en rond de boerderij. Hierbij staan het verzorgen van de dieren en omgaan met paarden en ezels voorop. We richten ons tot de meest kwetsbare thuislozen die geen kansen meer krijgen omtrent werk of…

MISSIE

We bieden een zo groot mogelijke waaier van activiteiten aan, op en rond de boerderij. Hierbij staan het verzorgen van de dieren en omgaan met paarden en ezels voorop. We richten ons tot de meest kwetsbare thuislozen die geen kansen meer krijgen omtrent werk of vorming. Ook ouders met kinderen zijn welkom. Kodiel wil een aangename plek zijn, waar mensen graag terugkomen en ondanks hun problematiek een positieve kijk op zichzelf en hun toekomst ontwikkelen. Door spontane, ongedwongen contacten met bezoekers willen we het gevoel van uitsluiting en eenzaamheid bij hen doorbreken, en een ruim publiek de kans bieden om een genuanceerde visie over de doelgroep te ontwikkelen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy