Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Wzc Annuntiaten Heverlee vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WOON- EN ZORGCENTRUM ANNUNTIATEN HEVERLEE

'Jij en ik, samen wij'

Adres
Naamsesteenweg 355
3001 - Leuven - Heverlee

Oprichtingsjaar
2007

Ouderen - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
016857700

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij zijn een kleinschalig woonzorgcentrum voor zorgbehoevende 65 plussers waar we ‘zorg geven’ en ‘wonen en leven’ met elkaar trachten te verbinden. Onze bewoners en hun familie inspireren ons hierbij om dit mogelijk te maken. Samen met de studenten van de studentenhuisvesting, jongeren van bijzondere…

MISSIE

Wij zijn een kleinschalig woonzorgcentrum voor zorgbehoevende 65 plussers waar we ‘zorg geven’ en ‘wonen en leven’ met elkaar trachten te verbinden. Onze bewoners en hun familie inspireren ons hierbij om dit mogelijk te maken. Samen met de studenten van de studentenhuisvesting, jongeren van bijzondere jeugdzorg en de senioren van de co-housing, die allemaal samen onder hetzelfde dak wonen willen we uitgroeien tot een sociopolis, een echt zorgdorp. Onze waarden waar we in geloven en die zichtbaar zijn in ons dagelijks handelen zijn menswaardigheid, deskundigheid, flexibiliteit en betrokkenheid. We zetten in op het versterken en ondersteunen van de medewerkers en het voeren van een actief vrijwilligersbeleid, zodat de zorg en het leven van de bewoners kan geoptimaliseerd worden.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 1 625 208

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 47

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Innovatieve Arbeidsorganisatie

    Het is een 2-jaar durend traject waar een ontwerpteam en veranderteam werd samengesteld waarin een vertegenwoordiging aanwezig is van al de disciplines. We engageren ons eveneens om bewoners en familieleden mee te nemen in dit traject. We spreken intern over het traject als 'Iedereen Actief…

    MEER

  • Tubbe Model

    Het traject zal officieel starten vanaf september en zal inhaken op het IAO traject. Het zijn de collega's begeleiders wonen en leven die hier de kerngroep zullen vormen.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy