Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

OIGO VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: OIGO

Opgeven Is Geen Optie

Adres
Koffiestraat 37
9270 - Laarne

Oprichtingsjaar
2007

Gezondheid (fysieke) - Gezondheid (geestelijke)


Telefoon (algemeen nummer)
09/369.09.50

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Over vzw OIGO VZW OIGO (Opgeven Is Geen Optie) De VZW OIGO werd opgericht op 27 december 2007. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9270 Laarne, Kasteeldreef 8/B. De statuten werden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 21 januari 2008 onder het nummer 0012363. Initiatiefnemer-oprichter…

MISSIE

Over vzw OIGO VZW OIGO (Opgeven Is Geen Optie) De VZW OIGO werd opgericht op 27 december 2007. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9270 Laarne, Kasteeldreef 8/B. De statuten werden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 21 januari 2008 onder het nummer 0012363. Initiatiefnemer-oprichter is Laarnenaar Jo Vervaet waarbij in april 2007 lymfeklierkanker werd vastgesteld. Jo werd met succes behandeld in het UZ-Gent. Het doel van de VZW is als volgt in de statuten opgenomen: “De vereniging heeft tot doel een daadwerkelijke bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker en dit met alle nodige middelen en alle nodige initiatieven. Zij zal ook zorgen voor de nodige sensibilisering rond dit thema en de bevolking van al haar acties informeren. Zij kan ook door haar gekozen projecten ondersteunen en helpen. Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht. Om het doel te verwezenlijken of te bevorderen kan de vereniging alle middelen aanwenden.” Als specifiek doel richt zij zich tot het verbeteren van het comfort van de patiënt.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy