Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Ifese

Officiële naam: Instituut voor Filosofische en Sociaalwetenschappelijke Educatie

Adres
Elektriciteitsstraat 29, bus 204
2800 - Mechelen

Oprichtingsjaar
2007

Onderwijs/Talentontwikkeling - Wetenschappelijk onderzoek


Telefoon (algemeen nummer)
+32 494 05 42 74

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het Instituut voor Filosofische en Sociaalwetenschappelijke Educatie is een centrum voor onderzoek en educatie. Het Instituut focust haar onderzoeks- en onderwijsactiviteiten op die waarden en instituties die mee het verschil in overlevingskansen en levenskwaliteit tussen landen, periodes en gemeenschappen kunnen verklaren. Ifese brengt haar eigen…

MISSIE

Het Instituut voor Filosofische en Sociaalwetenschappelijke Educatie is een centrum voor onderzoek en educatie. Het Instituut focust haar onderzoeks- en onderwijsactiviteiten op die waarden en instituties die mee het verschil in overlevingskansen en levenskwaliteit tussen landen, periodes en gemeenschappen kunnen verklaren. Ifese brengt haar eigen onderzoekers tweewekelijks bijeen op een workshop om hun onderzoeksresultaten met elkaar te delen en te bediscussiëren. Daarnaast organiseert het Instituut een symposium waarop onderzoekers uit verschillende disciplines hun inzichten over eenzelfde thema kunnen uitwisselen. Ifese maakt de academische theorie over het ontstaan en verder ontwikkelen van deze waarden en instituties toegankelijk voor een ruimer publiek. Om deze doelstelling te realiseren, organiseert Ifese thematische studiedagen, seminaries, webinars en diners. Tijdens deze activiteiten kunnen aanwezigen intra- en interdisciplinair hun interesses in sociaalwetenschappelijke en filosofische onderwerpen verder uitdiepen.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy