Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Spaanse Honden in Nood - Animal Care Espana (SHIN|ACE) Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: Spaanse Honden in Nood - Animal Care Espana (SHIN|ACE)

Je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van één hond

Adres
Sint-Rochusstraat 39
2100 - Antwerpen - Deurne

Oprichtingsjaar
2007

Dierenwelzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0475274115

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij zijn een vrijwilligersorganisatie die al 20 jaar mishandelde en verwaarloosde (zwerf)honden uit Spaanse dodingstations redt, en die voor hen een fijne thuis in België of Nederland zoekt. De organisatie wordt geleid door de Belgische Fabienne Paques, en leeft uitsluitend van giften. Ondertussen kregen al…

MISSIE

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie die al 20 jaar mishandelde en verwaarloosde (zwerf)honden uit Spaanse dodingstations redt, en die voor hen een fijne thuis in België of Nederland zoekt. De organisatie wordt geleid door de Belgische Fabienne Paques, en leeft uitsluitend van giften. Ondertussen kregen al meer dan 22.000 honden een nieuw leven.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy