Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Ondernemers Zonder Grenzen vzw (OZG) Vereniging zonder winstgevend doel Deze organisatie neemt deel aan Music For Life

Officiële naam: ONDERNEMERS ZONDER GRENZEN

Profit for People and Planet

Adres
Boomsesteenweg 690
2610 - Antwerpen - Wilrijk

Oprichtingsjaar
2007

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
+32-3-4551278

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Om onze projecten te realiseren hanteren we het EMPOWERMENT-principe; zelfredzaamheid zonder betutteling en met behoud van eigenheid en cultuur. De herbebossingsprojecten die kaderen in "de grote groene muur" zijn investeringsprojecten die zorgen voor een toegevoegde waarde voor de mens en onze planeet. Met dit projectinitiatief…

MISSIE

Om onze projecten te realiseren hanteren we het EMPOWERMENT-principe; zelfredzaamheid zonder betutteling en met behoud van eigenheid en cultuur. De herbebossingsprojecten die kaderen in "de grote groene muur" zijn investeringsprojecten die zorgen voor een toegevoegde waarde voor de mens en onze planeet. Met dit projectinitiatief tonen we aan dat duurzaam ondernemen in al haar vormen ook mogelijk is in extreme omstandigheden (Sahel, zuidelijke regio van de Sahara): "duurzame, innovatieve ontwikkelingssamenwerking met diverse win-win realisaties aan een lage kostprijs, diverse "earn-backs" en met aantoonbare sterke eindresultaten". Innovatief en duurzaam welvaartsoverdracht met progressies voor morgen!

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • OZG plant voor elke Belg een boom

    Er wordt een bos ter grootte van drie maal het Zoniën woud aangeplant aan de rand van de woestijn om verwoestijning ten gevolge van klimaatverandering tegen te gaan.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy